Tervetuloa!


Onnelliset hääparit, ainutlaatuiset ihmiset, innovatiiviset tuotteet sekä useat tapahtumat ja keikat. Näitä olen viimeisen kymmenen vuoden ajan saanut linssin läpi todistaa. Ja yhä kameraan tarttuessa jännitys kihelmöi: jokainen kuvaus on yksilöllinen, täynnä omia haasteitaan ja mahdollisuuksiaan. Kuvauskeikka on aina luottamustehtävä, jolle annan täyden panokseni. Ainutkertaisten hetkien ikuistaminen ja asiakkailta saadut kiitokset saavat tarttumaan kameraan kerta toisensa jälkeen.

Ollaan yhteyksissä, tutustutaan ja mietitään yhdessä, miten voin auttaa taltioimaan juuri teidän tarinanne.

Häät


Häät ovat kahden ihmisen elämän kenties tärkein päivä. Päivä, joka jättää jälkeensä ainutlaatuisia muistoja, kokemuksia ja kuvia.

Hääkuvaajana tarjoan valokuvausta ympäri Suomea. Hääkuvauspaketit sisältävät useamman tunnin tai koko päivän kattavaa dokumentaarista valokuvausta. Palveluihini kuuluvat myös hääpotrettien & vihkiseremonian valokuvaus sekä häävideot. Kaikki kuvauspaketit ovat räätälöitävissä toiveittenne mukaisiksi.


Henkilöt


Muotokuvassa kuvattavan persoonallisuus ja piirteet pääsevät oikeuksiinsa, usein mykistävin lopputuloksin.

Palveluihini lukeutuvat muun muassa yrityksen henkilöstökuvaukset, yrityskuvaukset, ylioppilas- ja valmistujaiskuvaukset, mallikuvaukset, promokuvaukset, perhekuvaukset jne.


Tapahtumat


Yritystapahtumat- ja juhlat, seminaarit & kokoukset, kaupunkitapahtumat, pikkujoulut & kesäjuhlat, festarit ym. ym.

Oma kuvaajaurani käynnistyi aikanaan tapahtumakuvauksella, joten vuosien saatossa minulla on kehittynyt taito dokumentoida tilanteet juuri oikealla hetkellä.


Yrityksille


Laadukkaat tuote- ja kuvituskuvat markkinointikäyttöön ja sosiaaliseen mediaan ammattitaidolla joko studiolla, lokaatiossa tai asiakkaan luona. Kysy lisää!


Videot


Häävideot, tuotevideot, yritysvideot, musiikkivideot jne. Kysy lisää!


Asiakkaiden kokemuksia

 • “Samin kanssa kuvaaminen on mutkatonta ja helppoa, Sami tuo vaikeatkin visiot ja ideat eloon niin studiossa kuin myös lokaatioissa ja live-keikoilla."
  Kimmo Laiho
  Kimmo Laiho
  Elastinen
  -
 • "Sami on ammattitaitoisin ja ystävällisin kuvaaja kenen kanssa olen ollut tekemisissä. Sami kuvasi kansainväliset hääjuhlamme Hanasaaressa 1.7.2022, ja Samin kuville on sadellut kiitoksia monelta eri mantereelta. Raudanlujan ammattitaidon (asiantuntevuus, ehdotukset, kuvauskulmat, valaistus, kuvien käsittely jne) lisäksi Sami on erityisen ystävällinen kaveri, ja oli ilo alusta lähtien järjestellä asioita hänen kanssaan. Suuret kiitokset Sami, annamme kuusi tähteä viidestä!"
  Nonoka & Jaakko
  Nonoka & Jaakko
  - dokumentaarinen hääkuvaus
 • ★★★★★
  Janne Salonen
  Janne Salonen
  - henkilöstökuvaus
  -
  Dynava Oy
 • Sami saapui paikalle aikataulun mukaisesti ja hoiti työnsä ammattitaidolla. Kuljetettava laitteisto, taustakankaat, valot +++ ja erityismainintana se, että saimme saman tien nähdä kuvat pädin näytöltä ja valita jo siinä hetkessä parhaat otokset. Kuvat editoitiin nopealla aikataululla, ja valmiit tuotokset oli käytössämme nopeammin kuin osasimme odottaa.
  Hanna Kanasuo
  Hanna Kanasuo
  - henkilöstökuvaus
  -
  Suomen Lentopalloliitto
 • Sami Siilin on erittäin ammattitaitoinen valokuvaaja, joka ymmärtää miten luoda visuaalisesti vaikuttavia kuvia. Sami toteutti yrityksemme valokuvauksen täysin sovitun mukaisesti. Hän oli erittäin järjestelmällinen, huolellinen ja hänen työnsä oli juuri sovitun mukainen. Voimme lämpimästi suositella Samia kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa valokuvauspalvelua.
  Markus Teittinen
  Markus Teittinen
  Art Director
  -
  Laurea-ammattikorkeakoulu Oy
 • Kiitos, kuvat ovat erinomaisia! Juuri mitä tarvitsimme.
  Aleksi Bardy
  Aleksi Bardy
  Producer / Screenwriter
  -
  Helsinki-filmi
 • Hurjasti kiitoksia ihanista kuvista! Olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen! Kiitos myös hyvästä asiakaspalvelusta.
  Siiri & Samu
  Siiri & Samu
  - dokumentaarinen hääkuvaus