Tervetuloa!


Onnelliset hääparit, ainutlaatuiset ihmiset, innovatiiviset tuotteet sekä useat tapahtumat ja keikat. Näitä olen viimeisen kymmenen vuoden ajan saanut linssin läpi todistaa. Ja yhä kameraan tarttuessa jännitys kihelmöi: jokainen kuvaus on yksilöllinen, täynnä omia haasteitaan ja mahdollisuuksiaan. Kuvauskeikka on aina luottamustehtävä, jolle annan täyden panokseni. Ainutkertaisten hetkien ikuistaminen ja asiakkailta saadut kiitokset saavat tarttumaan kameraan kerta toisensa jälkeen.

Ollaan yhteyksissä, tutustutaan ja mietitään yhdessä, miten voin auttaa taltioimaan juuri teidän tarinanne.

Häät


Häät ovat kahden ihmisen elämän kenties tärkein päivä. Päivä, joka jättää jälkeensä ainutlaatuisia muistoja, kokemuksia ja kuvia.

Hääkuvaajana tarjoan valokuvausta ympäri Suomea. Hääkuvauspaketit sisältävät useamman tunnin tai koko päivän kattavaa dokumentaarista valokuvausta. Palveluihini kuuluvat myös hääpotrettien & vihkiseremonian valokuvaus sekä häävideot. Kaikki kuvauspaketit ovat räätälöitävissä toiveittenne mukaisiksi.


Henkilöt


Muotokuvassa kuvattavan persoonallisuus ja piirteet pääsevät oikeuksiinsa, usein mykistävin lopputuloksin.

Palveluihini lukeutuvat muun muassa yrityksen henkilöstökuvaukset, yrityskuvaukset, ylioppilas- ja valmistujaiskuvaukset, mallikuvaukset, promokuvaukset, perhekuvaukset jne.


Tapahtumat


Yritystapahtumat- ja juhlat, seminaarit & kokoukset, kaupunkitapahtumat, pikkujoulut & kesäjuhlat, festarit ym. ym.

Oma kuvaajaurani käynnistyi aikanaan tapahtumakuvauksella, joten vuosien saatossa minulla on kehittynyt taito dokumentoida tilanteet juuri oikealla hetkellä.


Yrityksille


Laadukkaat tuote- ja kuvituskuvat markkinointikäyttöön ja sosiaaliseen mediaan ammattitaidolla joko studiolla, lokaatiossa tai asiakkaan luona. Kysy lisää!


Videot


Häävideot, tuotevideot, yritysvideot, musiikkivideot jne. Kysy lisää!


Asiakkaiden kokemuksia

 • Sami Siilin on erittäin ammattitaitoinen valokuvaaja, joka ymmärtää miten luoda visuaalisesti vaikuttavia kuvia. Sami toteutti yrityksemme valokuvauksen täysin sovitun mukaisesti. Hän oli erittäin järjestelmällinen, huolellinen ja hänen työnsä oli juuri sovitun mukainen. Voimme lämpimästi suositella Samia kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa valokuvauspalvelua.
  Markus Teittinen
  Art Director
  -
  Laurea-ammattikorkeakoulu Oy
 • "Yhteydenpito oli sujuvaa ja asioista oli helppo sopia. Sami otti toiveemme hyvin huomioon ja valokuvista tuli meidän näköisiä. Potrettikuvauksessa Sami olemuksellaan sai luotua rennon tunnelman, ja oli helppoa olla kuvattavana. Todellinen potrettikuvien mestari! Vihkitilaisuudessa ja hääjuhlissa kuvaaminen oli huomaamatonta ja kamera oli aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan tallentamassa juhliemme tunnelmaa. Juhlien jälkeen saimme kuvat nopeasti".
  Maria & Sampo
  Maria & Sampo
  - dokumentaarinen hääkuvaus
 • "Samin kanssa oli rentoa ja luontevaa toimia. Kuvaajana hän oli erittäin ammattitaitoinen ja tilannetajuinen, ja nämä ominaisuudet näkyvät rennon tunnelman luomisen lisäksi upeissa kuvissa, jotka meille jäi tärkeästä päivästämme muistoksi. Suuri kiitos Samille myös juhlia edeltävästä sekä juhlien jälkeisestä aktiivisesta viestinnästä - palvelun taso ylitti odotuksemme kaikin puolin!"
  Iris & Riku
  Iris & Riku
  - dokumentaarinen hääkuvaus
 • "Valintaamme vaikutti vahvasti se, kuinka Sami oli jo tarjouksessaan ottanut hienosti huomioon kertomamme pohjatiedot ja tarjosi juuri sitä mitä toivoimme. Ammattitaito kuulsi koko ajan viesteissä läpi ja arvostamme suuresti näkemyksiä sopiviksi kuvauspaikoiksi. Samin kanssa oli helppoa pitää yhteyttä, viesteihin sai nopeasti vastauksen ja viime hetken muutoksiin reagoitiin hyvin. Itse kuvauspäivä oli erittäin onnistunut, kuvauksissa oli rento tunnelma ja jo paikan päällä saimme nähdä esimakua kuvista. Voin vain suositella Samia, hänen ammattitaitonsa ja intohimonsa valokuvausta kohtaan oli käsinkosketeltavaa".
  Eveliina & Jyri
  Eveliina & Jyri
  - hääpotretit
 • Vahva suositus ja iso kiitos Samille 1-vuotis ja perhekuvauksista. Kuvaus tapahtui rennoissa tunnelmissa ja laadukkaat, upeat kuvat saatiin erittäin nopeasti.
  Nea Hulkkonen
  Nea Hulkkonen
  - perhekuvaus
 • Suuri suositus Samille joka tekee työnsä huolella ja suurella sydämellä.
  Tiia & Juha
  Tiia & Juha
  - hääpotretit & vihkiseremonia
 • "Kanssasi oli todella helppo tulla toimeen ja kuvaustilanne oli mukavan leppoisa ja rento. Kuvat ovat huikeita ja onnistuivat yli odotusten. Suuret kiitokset! ★★★★★"
  Fatima Häkkinen
  Fatima Häkkinen
  - perhekuvaus
 • "Olemme supertyytyväisiä. Kuvaaja oli taitavan huomaamaton juhlaväen seassa ja kuvien laatu erinomainen niin potreteissa, kuin juhlien yleisissä kuvissakin. Saimme kuvat myös todella nopeasti. Iso suositus!"
  Kristiina Reikko
  Kristiina Reikko
  - juhlakuvaus
 • “Valokuvaajana Sami on helposti lähestyttävä ja kuvattavana oleminen on luonnolista ja helppoa. Vapautunut ja rento tunnelma häivyttää jännityksen ja kuvista tulee luonnollisia ja kauniita. Työskentely on mutkatonta ja hauskaa. Palaan aina Samin kuvattavaksi koska tiedän että kuvista tulee juuri sellaiset kuin olin toivonut”
  Mia Huhtamäki
  Mia Huhtamäki
  - potrettikuvaukset
 • “Voin lämpimästi suositella Samia hääkuvaajaksi. Juhlapäivänä kaikki sujui kuten sovittiin ja Sami osasi lukea tilanteita olemalla aina siellä missä piti. Tuloksena saimme paljon ihania kuvamuistoja tärkeästä päivästämme.”
  Jonna & Antti
  Jonna & Antti
  - dokumentaarinen hääkuvaus
 • "Kiitos sinulle niin täydellisestä päivästä. Päivä oli kaikella tavalla ikimuistoinen."
  Riikka & Antti
  Riikka & Antti
  - raskausajan kuvaus
 • “Samin kanssa kuvaaminen on mutkatonta ja helppoa, Sami tuo vaikeatkin visiot ja ideat eloon niin studiossa kuin myös lokaatioissa ja live-keikoilla."
  Kimmo Laiho
  Kimmo Laiho
  Elastinen
  -
 • Paras mahdollinen kuvaaja ikuistamaan meidän tärkeää päivää! Yhteistyö sujui erinomaisesti. Kuvattavana oli helppoa sekä luonnollista olla. Kuvat ylitti odotuksemme ja Sami oli täysin napannut ajatuksemme siitä mitä niiltä toivoimme. Ehdottomasti suosittelemme!
  Peppi & Antti
  Peppi & Antti
  - hääpotretit & vihkiseremonia
 • Sami oli todella ammattimainen valokuvaaja, joka välittyi paitsi kuvaushetkestä, myös kuvista! Kuvaaminen Samin kanssa oli rentoa ja luontevaa! Meille jäi muistoksi paljon ihania kuvia tärkeästä päivästämme!
  Hanna & Joni
  Hanna & Joni
  - hääpotretit & vihkiseremonia
 • "Erinomainen kokemus ensimmäisestä yhteydenotosta kuvien toimitukseen saakka. Kaikki sujui helposti ja joustavasti, ja pystyimme alusta saakka luottamaan siihen, että kuvaus hoituu sovitusti. Sami onnistui taitavasti taltioimaan juhlan tunnelman ja jokaisen pienenkin hauskan tapahtuman, ja kuvat olivat todella upeita"
  Nina & Timo
  Nina & Timo
  - dokumentaarinen hääkuvaus
 • "Sami on ammattitaitoisin ja ystävällisin kuvaaja kenen kanssa olen ollut tekemisissä. Sami kuvasi kansainväliset hääjuhlamme Hanasaaressa 1.7.2022, ja Samin kuville on sadellut kiitoksia monelta eri mantereelta. Raudanlujan ammattitaidon (asiantuntevuus, ehdotukset, kuvauskulmat, valaistus, kuvien käsittely jne) lisäksi Sami on erityisen ystävällinen kaveri, ja oli ilo alusta lähtien järjestellä asioita hänen kanssaan. Suuret kiitokset Sami, annamme kuusi tähteä viidestä!"
  Nonoka & Jaakko
  Nonoka & Jaakko
  - dokumentaarinen hääkuvaus
 • ★★★★★
  Janne Salonen
  Janne Salonen
  - henkilöstökuvaus
  -
  Dynava Oy
 • Sami saapui paikalle aikataulun mukaisesti ja hoiti työnsä ammattitaidolla. Kuljetettava laitteisto, taustakankaat, valot +++ ja erityismainintana se, että saimme saman tien nähdä kuvat pädin näytöltä ja valita jo siinä hetkessä parhaat otokset. Kuvat editoitiin nopealla aikataululla, ja valmiit tuotokset oli käytössämme nopeammin kuin osasimme odottaa.
  Hanna Kanasuo
  Hanna Kanasuo
  - henkilöstökuvaus
  -
  Suomen Lentopalloliitto