Häät hääkuvaus häävalokuvaus dokumentaarinen hääkuvaus hääkuvaaja häävalokuvaaja valokuvaaja hääkuva hääpotretti Sami Siilin Helsinki Espoo Vantaa Porvoo Suomi Suomenlinna kihlajaiset Sami Siilin Photography valokuvaaja Helsinki Espoo Vantaa Turku Tampere

Tervetuloa


Olen helsinkiläinen valokuvaaja, erikoisalana dokumentaarinen hääkuvaus ja henkilökuvaukset. Olen kuvaaja, jolle rennon ja luontevan ilmapiirin luominen on kunnia-asia – jotta teidän ei kuvauspäivänä tarvitse keskittyä muuhun kuin hetkestä nauttimiseen. Ollaan yhteyksissä, tutustutaan ja mietitään yhdessä, miten voin auttaa taltioimaan juuri teidän tarinanne.

Terveisin, Sami

Häät


Häät ovat kahden ihmisen elämän kenties tärkein päivä. Päivä, joka jättää jälkeensä ainutlaatuisia muistoja, kokemuksia ja kuvia.

Kuvaajana tarjoan hääkuvausta ympäri Suomea, joko potrettien tai aamusta iltaan kestävän dokumentaarisen hääkuvauksen muodossa.


Lapset ja perhe


Raskausajan onnelliset odottavat vanhemmat, vastasyntyneen pienokaisen ensimmäiset potretit, iloiset perhekuvat kotiportailla ja juuri kävelemään oppineen taaperon yksivuotiskuvat.

Valokuvaajana tarjoan lapsi- ja perhekuvauksia kotona, miljöössä tai studiossa.


Henkilökuvaus


Muotokuvassa kuvattavan persoonallisuus ja piirteet pääsevät oikeuksiinsa, usein mykistävin lopputuloksin.

Palveluihini lukeutuvat muun muassa ylioppilas- ja valmistujaiskuvaukset, portfoliokuvaukset, artistien ja bändien promokuvaukset sekä henkilöstökuvaukset.


Asiakkaiden kokemuksia

 • "Erinomainen kokemus ensimmäisestä yhteydenotosta kuvien toimitukseen saakka. Kaikki sujui helposti ja joustavasti, ja pystyimme alusta saakka luottamaan siihen, että kuvaus hoituu sovitusti. Sami onnistui taitavasti taltioimaan juhlan tunnelman ja jokaisen pienenkin hauskan tapahtuman, ja kuvat olivat todella upeita"
  Nina Herttua
  Nina Herttua
  -
  dokumentaarinen hääkuvaus
 • Suuri suositus Samille joka tekee työnsä huolella ja suurella sydämellä.
  Tiia & Juha
  Tiia & Juha
  - hääkuvaus
 • "Kanssasi oli todella helppo tulla toimeen ja kuvaustilanne oli mukavan leppoisa ja rento. Kuvat ovat huikeita ja onnistuivat yli odotusten. Suuret kiitokset! ★★★★★"
  Fatima Häkkinen
  Fatima Häkkinen
  - perhekuvaus
 • "Olemme supertyytyväisiä. Kuvaaja oli taitavan huomaamaton juhlaväen seassa ja kuvien laatu erinomainen niin potreteissa, kuin juhlien yleisissä kuvissakin. Saimme kuvat myös todella nopeasti. Iso suositus!"
  Kristiina Reikko
  Kristiina Reikko
  - juhlakuvaus
 • “Valokuvaajana Sami on helposti lähestyttävä ja kuvattavana oleminen on luonnolista ja helppoa. Vapautunut ja rento tunnelma häivyttää jännityksen ja kuvista tulee luonnollisia ja kauniita. Työskentely on mutkatonta ja hauskaa. Palaan aina Samin kuvattavaksi koska tiedän että kuvista tulee juuri sellaiset kuin olin toivonut”
  Mia Huhtamäki
  Mia Huhtamäki
  - potrettikuvaukset
 • “Voin lämpimästi suositella Samia hääkuvaajaksi. Juhlapäivänä kaikki sujui kuten sovittiin ja Sami osasi lukea tilanteita olemalla aina siellä missä piti. Tuloksena saimme paljon ihania kuvamuistoja tärkeästä päivästämme.”
  Jonna & Antti
  Jonna & Antti
  - hääkuvaus
 • "Kiitos sinulle niin täydellisestä päivästä. Päivä oli kaikella tavalla ikimuistoinen."
  Riikka & Antti
  Riikka & Antti
  - raskausajan kuvaus
 • “Samin kanssa kuvaaminen on mutkatonta ja helppoa, Sami tuo vaikeatkin visiot ja ideat eloon niin studiossa kuin myös lokaatioissa ja live-keikoilla."
  Kimmo Laiho
  Kimmo Laiho
  Elastinen
  -
 • Paras mahdollinen kuvaaja ikuistamaan meidän tärkeää päivää! Yhteistyö sujui erinomaisesti. Kuvattavana oli helppoa sekä luonnollista olla. Kuvat ylitti odotuksemme ja Sami oli täysin napannut ajatuksemme siitä mitä niiltä toivoimme. Ehdottomasti suosittelemme!
  Peppi & Antti
  Peppi & Antti
  - hääkuvaus
 • Sami oli todella ammattimainen valokuvaaja, joka välittyi paitsi kuvaushetkestä, myös kuvista! Kuvaaminen Samin kanssa oli rentoa ja luontevaa! Meille jäi muistoksi paljon ihania kuvia tärkeästä päivästämme!
  Hanna & Joni
  Hanna & Joni
  - hääkuvaus
 • Vahva suositus ja iso kiitos Samille 1-vuotis ja perhekuvauksista. Kuvaus tapahtui rennoissa tunnelmissa ja laadukkaat, upeat kuvat saatiin erittäin nopeasti.
  Nea Hulkkonen
  Nea Hulkkonen
  - perhekuvaus