Hei!


Tervetuloa kotisivulleni! Olen helsinkiläinen valokuvaaja ja erikoisalaani on hää- ja henkilökuvaukset. Minua on luonnehdittu helposti lähestyttäväksi ihmiseksi ja haluankin että kuvaustilanteet ovat mahdollisimman rentoja jolloin kameran edessä on mukava olla.

Viimeisen kymmenen vuoden ajan olen valokuvauksen kautta tutustunut moniin upeisiin ihmisiin ja päässyt etuoikeutettuna tallentamaan kymmeniä yksilöllisiä tarinoita. Jokainen kuvaus on minulle suuri luottamustehtävä johon annan aina täyden panoksen.

t. Sami

Häät


Hääkuvaukset ympäri Suomea potreteista vihkimiseen ja hääjuhlaan tai koko päivän dokumentaarinen kuvaus aamusta iltaan.

Hääpotretteja kuvatessa pyrin luomaan olosuhteet mahdollisimman rennoiksi ja kotoisiksi jolloin hääpari on tilanteissa omana itsenään. Tällöin saadaan aidot hetket talteen ja niihin on mukava palata kuvien kautta vuosienkin päästä. Pidän huolta että kuvat otetaan parhaassa mahdollisessa valossa ja annan ohjausta aina tarpeen mukaan.

Vihkimistilaisuudessa ja hääjuhlassa olen mahdollisimman huomaamaton jolloin kaikki spontaanit hetket tallentuu kun läsnäoloani ei aina huomata.


Lapset ja perhe


Elämässä on lukuisia muistorikkaita hetkiä ja merkkipaaluja, joihin voi aina palata kuvien muotoon tallennetun tarinan kautta. Raskausajan onnelliset odottavat vanhemmat, vastasyntyneen vauvan ensimmäiset potretit, juuri kävelemään oppineen taaperon 1-vuotiskuvat, perhekuvat kotiportailla ja niin edelleen.

Lapsi- ja perhekuvaukset kotona, miljöössä tai studiossa.


Muotokuvat


Muotokuvalla pyritään viestimään henkilön persoonallisuutta ja piirteitä esimerkiksi hänelle luontevassa ympäristössä tai kuvausstudiossa. Mielenkiintoiset muotokuvat syntyvät yleensä myös tilanteissa tai paikoissa jotka eivät ole itsestäänselviä.

Valmistujaiskuvaukset, mallikansiokuvaukset, artistien ja bändien promokuvaukset, henkilöstökuvaukset ym. ym.


Asiakkaiden kokemuksia

 • “Samin kanssa kuvaaminen on mutkatonta ja helppoa, Sami tuo vaikeatkin visiot ja ideat eloon niin studiossa kuin myös lokaatioissa ja live-keikoilla."
  Kimmo Laiho
  Kimmo Laiho
 • "Kiitos sinulle niin täydellisestä päivästä. Päivä oli kaikella tavalla ikimuistoinen."
  Riikka & Antti
  Riikka & Antti
 • “Voin lämpimästi suositella Samia hääkuvaajaksi. Juhlapäivänä kaikki sujui kuten sovittiin ja Sami osasi lukea tilanteita olemalla aina siellä missä piti. Tuloksena saimme paljon ihania kuvamuistoja tärkeästä päivästämme.”
  Jonna Kauppinen
  Jonna Kauppinen
 • “Valokuvaajana Sami on helposti lähestyttävä ja kuvattavana oleminen on luonnolista ja helppoa. Vapautunut ja rento tunnelma häivyttää jännityksen ja kuvista tulee luonnollisia ja kauniita. Työskentely on mutkatonta ja hauskaa. Palaan aina Samin kuvattavaksi koska tiedän että kuvista tulee juuri sellaiset kuin olin toivonut”
  Mia Huhtamäki
  Mia Huhtamäki
 • "Olemme supertyytyväisiä. Kuvaaja oli taitavan huomaamaton juhlaväen seassa ja kuvien laatu erinomainen niin potreteissa, kuin juhlien yleisissä kuvissakin. Saimme kuvat myös todella nopeasti. Iso suositus!"
  Kristiina Reikko
  Kristiina Reikko
 • "Kanssasi oli todella helppo tulla toimeen ja kuvaustilanne oli mukavan leppoisa ja rento. Kuvat ovat huikeita ja onnistuivat yli odotusten. Suuret kiitokset! ★★★★★"
  Fatima Häkkinen
  Fatima Häkkinen
 • Suuri suositus Samille joka tekee työnsä huolella ja suurella sydämellä.
  Tiia Liikka
  Tiia Liikka


Instagram


@samisiilinphotography