Sami


Moi! Olen Sami, nelikymppinen valokuvaaja Helsingistä. Perheeseeni kuuluu avopuolisoni lisäksi kolmevuotias poika, jonka tarinaa olen tallentanut syntymästä alkaen. Omassa lapsuudessa valokuvat ja kuvaaminen oli aina läsnä joten myöhemmällä iällä alkaneesta harrastuksesta tuli ajan myötä ammatti.

Hienointa on päästä tallentamaan ihmisten, pariskuntien ja perheiden uniikkia tarinaa koko elämän eri vaiheissa. Rakastuneen pariskunnan yhteiskuvat, kihlajaispotretit merenrannalla, häät upeassa maalaiskartanossa, raskausajan onnelliset odottavat vanhemmat, vastasyntyneen vauvan ensimmäiset potretit, juuri kävelemään oppineen taaperon 1-vuotiskuvat rakkaan lelun kanssa, vauhdikkaan kaksivuotiaan leikit kotipihalla sekä perhekuvat ison tammen alla. Ja tarina jatkuu…

Vaikka henkilökuvaukset ovat lähellä sydäntäni niin olen avoin erilaisille kuvausprojekteille koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!


 

Asiakkaiden kokemuksiaKimmo Laiho
“Samin kanssa kuvaaminen on mutkatonta ja helppoa, Sami tuo vaikeatkin visiot ja ideat eloon niin studiossa kuin myös lokaatioissa ja live-keikoilla."

Kimmo Laiho
Elastinen
-
Riikka & Antti
"Kiitos sinulle niin täydellisestä päivästä. Päivä oli kaikella tavalla ikimuistoinen."

Riikka & Antti
- raskausajan kuvaus
Jonna Kauppinen
“Voin lämpimästi suositella Samia hääkuvaajaksi. Juhlapäivänä kaikki sujui kuten sovittiin ja Sami osasi lukea tilanteita olemalla aina siellä missä piti. Tuloksena saimme paljon ihania kuvamuistoja tärkeästä päivästämme.”

Jonna Kauppinen
- koko päivän hääkuvaus
Mia Huhtamäki
“Valokuvaajana Sami on helposti lähestyttävä ja kuvattavana oleminen on luonnolista ja helppoa. Vapautunut ja rento tunnelma häivyttää jännityksen ja kuvista tulee luonnollisia ja kauniita. Työskentely on mutkatonta ja hauskaa. Palaan aina Samin kuvattavaksi koska tiedän että kuvista tulee juuri sellaiset kuin olin toivonut”

Mia Huhtamäki
- potrettikuvaukset
Kristiina Reikko
"Olemme supertyytyväisiä. Kuvaaja oli taitavan huomaamaton juhlaväen seassa ja kuvien laatu erinomainen niin potreteissa, kuin juhlien yleisissä kuvissakin. Saimme kuvat myös todella nopeasti. Iso suositus!"

Kristiina Reikko
- juhlakuvaus
Fatima Häkkinen
"Kanssasi oli todella helppo tulla toimeen ja kuvaustilanne oli mukavan leppoisa ja rento. Kuvat ovat huikeita ja onnistuivat yli odotusten. Suuret kiitokset! ★★★★★"

Fatima Häkkinen
- perhekuvaus
Tiia Liikka
Suuri suositus Samille joka tekee työnsä huolella ja suurella sydämellä.

Tiia Liikka
- hääpotretit & vihkiminen

Keikkakuvaus


Valokuvaajan urani alkoi kymmenisen vuotta sitten keikkojen kuvaamisella. Ensimmäinen tulikoe oli 2010 AC/DC:n stadionkeikka Tampereella jonka jälkeen olen päässyt kuvaamaan kymmeniä upeita artisteja ja bändejä joista alla pieni yhteenveto. Lavalla tapahtuviin tilanteisiin ja valaistukseen ei pysty vaikuttamaan vaan olosuhteisiin tulee sopeutua ja seurata tiiviisti arvaamattomasti muuttuvia tilantenteita. Keikoilla opittuja niksejä olenkin pystynyt hyödyntämään mm.hääjuhlien kuvaamisessa.

Galleria scrollaa oikealle >