Sami


Moi! Olen Sami, valokuvaaja Helsingistä. Perheeseeni kuuluu avopuolisoni lisäksi kolmevuotias poika, jonka tarinaa olen tallentanut syntymästä alkaen. Omassa lapsuudessa valokuvat ja kuvaaminen oli aina läsnä joten myöhemmällä iällä alkaneesta harrastuksesta tuli ajan myötä ammatti.

Hienointa on päästä tallentamaan ihmisten, pariskuntien ja perheiden uniikkia tarinaa koko elämän eri vaiheissa. Rakastuneen pariskunnan yhteiskuvat, kihlajaispotretit merenrannalla, häät upeassa maalaiskartanossa, raskausajan onnelliset odottavat vanhemmat, vastasyntyneen vauvan ensimmäiset potretit, juuri kävelemään oppineen taaperon 1-vuotiskuvat rakkaan lelun kanssa, vauhdikkaan kaksivuotiaan leikit kotipihalla sekä perhekuvat ison tammen alla. Ja tarina jatkuu…

Vaikka henkilökuvaukset ovat lähellä sydäntäni niin olen avoin erilaisille kuvausprojekteille koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!


 

Asiakkaiden kokemuksiaKimmo Laiho
“Samin kanssa kuvaaminen on mutkatonta ja helppoa, Sami tuo vaikeatkin visiot ja ideat eloon niin studiossa kuin myös lokaatioissa ja live-keikoilla."

Kimmo Laiho
Elastinen
-
Riikka & Antti
"Kiitos sinulle niin täydellisestä päivästä. Päivä oli kaikella tavalla ikimuistoinen."

Riikka & Antti
- raskausajan kuvaus
Jonna & Antti
“Voin lämpimästi suositella Samia hääkuvaajaksi. Juhlapäivänä kaikki sujui kuten sovittiin ja Sami osasi lukea tilanteita olemalla aina siellä missä piti. Tuloksena saimme paljon ihania kuvamuistoja tärkeästä päivästämme.”

Jonna & Antti
- hääkuvaus
Mia Huhtamäki
“Valokuvaajana Sami on helposti lähestyttävä ja kuvattavana oleminen on luonnolista ja helppoa. Vapautunut ja rento tunnelma häivyttää jännityksen ja kuvista tulee luonnollisia ja kauniita. Työskentely on mutkatonta ja hauskaa. Palaan aina Samin kuvattavaksi koska tiedän että kuvista tulee juuri sellaiset kuin olin toivonut”

Mia Huhtamäki
- potrettikuvaukset
Kristiina Reikko
"Olemme supertyytyväisiä. Kuvaaja oli taitavan huomaamaton juhlaväen seassa ja kuvien laatu erinomainen niin potreteissa, kuin juhlien yleisissä kuvissakin. Saimme kuvat myös todella nopeasti. Iso suositus!"

Kristiina Reikko
- juhlakuvaus
Fatima Häkkinen
"Kanssasi oli todella helppo tulla toimeen ja kuvaustilanne oli mukavan leppoisa ja rento. Kuvat ovat huikeita ja onnistuivat yli odotusten. Suuret kiitokset! ★★★★★"

Fatima Häkkinen
- perhekuvaus
Tiia & Juha
Suuri suositus Samille joka tekee työnsä huolella ja suurella sydämellä.

Tiia & Juha
- hääkuvaus
Nea Hulkkonen
Vahva suositus ja iso kiitos Samille 1-vuotis ja perhekuvauksista. Kuvaus tapahtui rennoissa tunnelmissa ja laadukkaat, upeat kuvat saatiin erittäin nopeasti.

Nea Hulkkonen
- perhekuvaus
Peppi & Antti
Paras mahdollinen kuvaaja ikuistamaan meidän tärkeää päivää! Yhteistyö sujui erinomaisesti. Kuvattavana oli helppoa sekä luonnollista olla. Kuvat ylitti odotuksemme ja Sami oli täysin napannut ajatuksemme siitä mitä niiltä toivoimme. Ehdottomasti suosittelemme!

Peppi & Antti
- hääkuvaus