Yhteydenotto


Sami

Olen Sami Siilin, päälle nelikymppinen perheenisä Helsingistä. Valokuvaaminen on ollut suuri kiinnostuksen kohde ja intohimo pienestä pitäen. Lapsuudesta muistan kun ihailin isäni ottamia valokuvia, jotka vieläkin ilahduttavat ja tuovat muistoja kuva-albumeja selatessa.

Valokuvaajana koen olevani etuoikeutettu kun olen saanut taltioida upeiden ihmisten henkilökuvia, häitä, muistorikkaita tapahtumia sekä keikkoja ym. ym.

Luonteeltani olen rauhallinen ja sopivan sosiaalinen. Koko työurani aikana olen työskennellyt ihmisten parissa ja koen tulevani kaikkien kanssa hyvin toimeen. Olen saanut paljon hyvää palautetta siitä miten helppoa ja rentoa on olla kuvattavanani. Nämä ovat asioita jotka tuovat minulle onnellisuutta ja motivaatiota tehdä aina parhaansa.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!


 

Asiakkaiden kokemuksia

Sami Siilin on erittäin ammattitaitoinen valokuvaaja, joka ymmärtää miten luoda visuaalisesti vaikuttavia kuvia. Sami toteutti yrityksemme valokuvauksen täysin sovitun mukaisesti. Hän oli erittäin järjestelmällinen, huolellinen ja hänen työnsä oli juuri sovitun mukainen. Voimme lämpimästi suositella Samia kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa valokuvauspalvelua.

Markus Teittinen
Art Director
-
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy
Maria & Sampo
"Yhteydenpito oli sujuvaa ja asioista oli helppo sopia. Sami otti toiveemme hyvin huomioon ja valokuvista tuli meidän näköisiä. Potrettikuvauksessa Sami olemuksellaan sai luotua rennon tunnelman, ja oli helppoa olla kuvattavana. Todellinen potrettikuvien mestari! Vihkitilaisuudessa ja hääjuhlissa kuvaaminen oli huomaamatonta ja kamera oli aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan tallentamassa juhliemme tunnelmaa. Juhlien jälkeen saimme kuvat nopeasti".

Maria & Sampo
- dokumentaarinen hääkuvaus
Iris & Riku
"Samin kanssa oli rentoa ja luontevaa toimia. Kuvaajana hän oli erittäin ammattitaitoinen ja tilannetajuinen, ja nämä ominaisuudet näkyvät rennon tunnelman luomisen lisäksi upeissa kuvissa, jotka meille jäi tärkeästä päivästämme muistoksi. Suuri kiitos Samille myös juhlia edeltävästä sekä juhlien jälkeisestä aktiivisesta viestinnästä - palvelun taso ylitti odotuksemme kaikin puolin!"

Iris & Riku
- dokumentaarinen hääkuvaus
Eveliina & Jyri
"Valintaamme vaikutti vahvasti se, kuinka Sami oli jo tarjouksessaan ottanut hienosti huomioon kertomamme pohjatiedot ja tarjosi juuri sitä mitä toivoimme. Ammattitaito kuulsi koko ajan viesteissä läpi ja arvostamme suuresti näkemyksiä sopiviksi kuvauspaikoiksi. Samin kanssa oli helppoa pitää yhteyttä, viesteihin sai nopeasti vastauksen ja viime hetken muutoksiin reagoitiin hyvin. Itse kuvauspäivä oli erittäin onnistunut, kuvauksissa oli rento tunnelma ja jo paikan päällä saimme nähdä esimakua kuvista. Voin vain suositella Samia, hänen ammattitaitonsa ja intohimonsa valokuvausta kohtaan oli käsinkosketeltavaa".

Eveliina & Jyri
- hääpotretit
Nea Hulkkonen
Vahva suositus ja iso kiitos Samille 1-vuotis ja perhekuvauksista. Kuvaus tapahtui rennoissa tunnelmissa ja laadukkaat, upeat kuvat saatiin erittäin nopeasti.

Nea Hulkkonen
- perhekuvaus
Tiia & Juha
Suuri suositus Samille joka tekee työnsä huolella ja suurella sydämellä.

Tiia & Juha
- hääpotretit & vihkiseremonia
Fatima Häkkinen
"Kanssasi oli todella helppo tulla toimeen ja kuvaustilanne oli mukavan leppoisa ja rento. Kuvat ovat huikeita ja onnistuivat yli odotusten. Suuret kiitokset! ★★★★★"

Fatima Häkkinen
- perhekuvaus
Kristiina Reikko
"Olemme supertyytyväisiä. Kuvaaja oli taitavan huomaamaton juhlaväen seassa ja kuvien laatu erinomainen niin potreteissa, kuin juhlien yleisissä kuvissakin. Saimme kuvat myös todella nopeasti. Iso suositus!"

Kristiina Reikko
- juhlakuvaus
Mia Huhtamäki
“Valokuvaajana Sami on helposti lähestyttävä ja kuvattavana oleminen on luonnolista ja helppoa. Vapautunut ja rento tunnelma häivyttää jännityksen ja kuvista tulee luonnollisia ja kauniita. Työskentely on mutkatonta ja hauskaa. Palaan aina Samin kuvattavaksi koska tiedän että kuvista tulee juuri sellaiset kuin olin toivonut”

Mia Huhtamäki
- potrettikuvaukset
Jonna & Antti
“Voin lämpimästi suositella Samia hääkuvaajaksi. Juhlapäivänä kaikki sujui kuten sovittiin ja Sami osasi lukea tilanteita olemalla aina siellä missä piti. Tuloksena saimme paljon ihania kuvamuistoja tärkeästä päivästämme.”

Jonna & Antti
- dokumentaarinen hääkuvaus
Riikka & Antti
"Kiitos sinulle niin täydellisestä päivästä. Päivä oli kaikella tavalla ikimuistoinen."

Riikka & Antti
- raskausajan kuvaus
Kimmo Laiho
“Samin kanssa kuvaaminen on mutkatonta ja helppoa, Sami tuo vaikeatkin visiot ja ideat eloon niin studiossa kuin myös lokaatioissa ja live-keikoilla."

Kimmo Laiho
Elastinen
-
Peppi & Antti
Paras mahdollinen kuvaaja ikuistamaan meidän tärkeää päivää! Yhteistyö sujui erinomaisesti. Kuvattavana oli helppoa sekä luonnollista olla. Kuvat ylitti odotuksemme ja Sami oli täysin napannut ajatuksemme siitä mitä niiltä toivoimme. Ehdottomasti suosittelemme!

Peppi & Antti
- hääpotretit & vihkiseremonia
Hanna & Joni
Sami oli todella ammattimainen valokuvaaja, joka välittyi paitsi kuvaushetkestä, myös kuvista! Kuvaaminen Samin kanssa oli rentoa ja luontevaa! Meille jäi muistoksi paljon ihania kuvia tärkeästä päivästämme!

Hanna & Joni
- hääpotretit & vihkiseremonia
Nina & Timo
"Erinomainen kokemus ensimmäisestä yhteydenotosta kuvien toimitukseen saakka. Kaikki sujui helposti ja joustavasti, ja pystyimme alusta saakka luottamaan siihen, että kuvaus hoituu sovitusti. Sami onnistui taitavasti taltioimaan juhlan tunnelman ja jokaisen pienenkin hauskan tapahtuman, ja kuvat olivat todella upeita"

Nina & Timo
- dokumentaarinen hääkuvaus
Nonoka & Jaakko
"Sami on ammattitaitoisin ja ystävällisin kuvaaja kenen kanssa olen ollut tekemisissä. Sami kuvasi kansainväliset hääjuhlamme Hanasaaressa 1.7.2022, ja Samin kuville on sadellut kiitoksia monelta eri mantereelta. Raudanlujan ammattitaidon (asiantuntevuus, ehdotukset, kuvauskulmat, valaistus, kuvien käsittely jne) lisäksi Sami on erityisen ystävällinen kaveri, ja oli ilo alusta lähtien järjestellä asioita hänen kanssaan. Suuret kiitokset Sami, annamme kuusi tähteä viidestä!"

Nonoka & Jaakko
- dokumentaarinen hääkuvaus
Janne Salonen
★★★★★

Janne Salonen
- henkilöstökuvaus
-
Dynava Oy
Hanna Kanasuo
Sami saapui paikalle aikataulun mukaisesti ja hoiti työnsä ammattitaidolla. Kuljetettava laitteisto, taustakankaat, valot +++ ja erityismainintana se, että saimme saman tien nähdä kuvat pädin näytöltä ja valita jo siinä hetkessä parhaat otokset. Kuvat editoitiin nopealla aikataululla, ja valmiit tuotokset oli käytössämme nopeammin kuin osasimme odottaa.

Hanna Kanasuo
- henkilöstökuvaus
-
Suomen Lentopalloliitto
Marika & Pauli
Mukava kuvaaja, paljon hyviä kuvausideoita! Sami teki meidän päivästämme entistä paremman!

Marika & Pauli
- dokumentaarinen hääkuvaus