Häät


Häät ovat kahden ihmisen elämän kenties tärkein päivä.
Päivä, joka jättää jälkeensä ainutlaatuisia muistoja, kokemuksia ja tarinoita – sekä kuvia.

Hääkuvaajana tarjoan valokuvausta ympäri Suomea. Hääkuvauspaketit sisältävät useamman tunnin tai koko päivän kattavaa dokumentaarista valokuvausta. Palveluihini kuuluvat myös hääpotrettien & vihkiseremonian valokuvaus sekä potrettivideot. Kaikki kuvauspaketit ovat räätälöitävissä toiveittenne mukaisiksi.

Hääkuvaajalle tilannetaju on kaikki kaikessa: vihkitilaisuudessa toimin mahdollisimman huomaamattomasti ja hääjuhlassa sulaudun osaksi hääporukkaa. Potretteja ottaessani luon kuvattaville mahdollisimman rennot olosuhteet sekä tarjoan ohjeistusta. Varmistan myös, että kuvat otetaan parhaassa mahdollisessa valossa.

HÄÄKUVAUSPAKETIT & HINNASTO

 • Suuri suositus Samille joka tekee työnsä huolella ja suurella sydämellä.
  Tiia & Juha
  Tiia & Juha
  - hääpotretit & vihkiseremonia
 • Paras mahdollinen kuvaaja ikuistamaan meidän tärkeää päivää! Yhteistyö sujui erinomaisesti. Kuvattavana oli helppoa sekä luonnollista olla. Kuvat ylitti odotuksemme ja Sami oli täysin napannut ajatuksemme siitä mitä niiltä toivoimme. Ehdottomasti suosittelemme!
  Peppi & Antti
  Peppi & Antti
  - hääpotretit & vihkiseremonia
 • Sami oli todella ammattimainen valokuvaaja, joka välittyi paitsi kuvaushetkestä, myös kuvista! Kuvaaminen Samin kanssa oli rentoa ja luontevaa! Meille jäi muistoksi paljon ihania kuvia tärkeästä päivästämme!
  Hanna & Joni
  Hanna & Joni
  - hääpotretit & vihkiseremonia
 • "Erinomainen kokemus ensimmäisestä yhteydenotosta kuvien toimitukseen saakka. Kaikki sujui helposti ja joustavasti, ja pystyimme alusta saakka luottamaan siihen, että kuvaus hoituu sovitusti. Sami onnistui taitavasti taltioimaan juhlan tunnelman ja jokaisen pienenkin hauskan tapahtuman, ja kuvat olivat todella upeita"
  Nina & Timo
  Nina & Timo
  - dokumentaarinen hääkuvaus
 • “Voin lämpimästi suositella Samia hääkuvaajaksi. Juhlapäivänä kaikki sujui kuten sovittiin ja Sami osasi lukea tilanteita olemalla aina siellä missä piti. Tuloksena saimme paljon ihania kuvamuistoja tärkeästä päivästämme.”
  Jonna & Antti
  Jonna & Antti
  - dokumentaarinen hääkuvaus

POTRETTIVIDEOT

Potrettivideo on upea muisto varsinaisten potrettivalokuvien rinnalle. Video kuvataan samalla kertaa kuin hääpotretit. Kuvauspaikka suunnitellaan hyvissä ajoin etukäteen – kuvauksen kesto (valokuvat + video) on n. 2 tuntia. Editoidun videon kesto n. 2-3 minuuttia sisältäen tunnelmaan soveltuvan musiikin. Kysy lisää!


Olen myös valokuvaajat.fi -sivuston jäsen.

Olen myös häävalokuvaajat.fi -sivuston jäsen.