Häät

Häät ovat kahden ihmisen elämän kenties tärkein päivä.
Päivä, joka jättää jälkeensä ainutlaatuisia muistoja, kokemuksia ja tarinoita – sekä kuvia.

Hääkuvaajana tarjoan valokuvausta ympäri Suomea. Hääkuvauspaketit sisältävät useamman tunnin tai koko päivän kattavaa dokumentaarista valokuvausta. Palveluihini kuuluvat myös hääpotrettien & vihkiseremonian valokuvaus sekä häävideot. Kaikki kuvauspaketit ovat räätälöitävissä toiveittenne mukaisiksi.

Hääkuvaajalle tilannetaju on kaikki kaikessa: vihkitilaisuudessa toimin mahdollisimman huomaamattomasti ja hääjuhlassa sulaudun osaksi hääporukkaa. Potretteja ottaessani luon kuvattaville mahdollisimman rennot olosuhteet sekä tarjoan ohjeistusta. Varmistan myös, että kuvat otetaan parhaassa mahdollisessa valossa.

Kuviani on valittu Häät-lehden Vuoden Hääkuva -äänestyksessä kymmenen parhaan kuvan joukkoon vuosina 2022 ja 2023 (3. sija).

HÄÄKUVAUSPAKETIT & HINNASTO

 • “Voin lämpimästi suositella Samia hääkuvaajaksi. Juhlapäivänä kaikki sujui kuten sovittiin ja Sami osasi lukea tilanteita olemalla aina siellä missä piti. Tuloksena saimme paljon ihania kuvamuistoja tärkeästä päivästämme.”
  Jonna & Antti
  Jonna & Antti
  - dokumentaarinen hääkuvaus
 • Suuri suositus Samille joka tekee työnsä huolella ja suurella sydämellä.
  Tiia & Juha
  Tiia & Juha
  - hääpotretit & vihkiseremonia
 • Paras mahdollinen kuvaaja ikuistamaan meidän tärkeää päivää! Yhteistyö sujui erinomaisesti. Kuvattavana oli helppoa sekä luonnollista olla. Kuvat ylitti odotuksemme ja Sami oli täysin napannut ajatuksemme siitä mitä niiltä toivoimme. Ehdottomasti suosittelemme!
  Peppi & Antti
  Peppi & Antti
  - hääpotretit & vihkiseremonia
 • Sami oli todella ammattimainen valokuvaaja, joka välittyi paitsi kuvaushetkestä, myös kuvista! Kuvaaminen Samin kanssa oli rentoa ja luontevaa! Meille jäi muistoksi paljon ihania kuvia tärkeästä päivästämme!
  Hanna & Joni
  Hanna & Joni
  - hääpotretit & vihkiseremonia
 • "Erinomainen kokemus ensimmäisestä yhteydenotosta kuvien toimitukseen saakka. Kaikki sujui helposti ja joustavasti, ja pystyimme alusta saakka luottamaan siihen, että kuvaus hoituu sovitusti. Sami onnistui taitavasti taltioimaan juhlan tunnelman ja jokaisen pienenkin hauskan tapahtuman, ja kuvat olivat todella upeita"
  Nina & Timo
  Nina & Timo
  - dokumentaarinen hääkuvaus
 • "Valintaamme vaikutti vahvasti se, kuinka Sami oli jo tarjouksessaan ottanut hienosti huomioon kertomamme pohjatiedot ja tarjosi juuri sitä mitä toivoimme. Ammattitaito kuulsi koko ajan viesteissä läpi ja arvostamme suuresti näkemyksiä sopiviksi kuvauspaikoiksi. Samin kanssa oli helppoa pitää yhteyttä, viesteihin sai nopeasti vastauksen ja viime hetken muutoksiin reagoitiin hyvin. Itse kuvauspäivä oli erittäin onnistunut, kuvauksissa oli rento tunnelma ja jo paikan päällä saimme nähdä esimakua kuvista. Voin vain suositella Samia, hänen ammattitaitonsa ja intohimonsa valokuvausta kohtaan oli käsinkosketeltavaa".
  Eveliina & Jyri
  Eveliina & Jyri
  - hääpotretit
 • "Samin kanssa oli rentoa ja luontevaa toimia. Kuvaajana hän oli erittäin ammattitaitoinen ja tilannetajuinen, ja nämä ominaisuudet näkyvät rennon tunnelman luomisen lisäksi upeissa kuvissa, jotka meille jäi tärkeästä päivästämme muistoksi. Suuri kiitos Samille myös juhlia edeltävästä sekä juhlien jälkeisestä aktiivisesta viestinnästä - palvelun taso ylitti odotuksemme kaikin puolin!"
  Iris & Riku
  Iris & Riku
  - dokumentaarinen hääkuvaus
 • "Yhteydenpito oli sujuvaa ja asioista oli helppo sopia. Sami otti toiveemme hyvin huomioon ja valokuvista tuli meidän näköisiä. Potrettikuvauksessa Sami olemuksellaan sai luotua rennon tunnelman, ja oli helppoa olla kuvattavana. Todellinen potrettikuvien mestari! Vihkitilaisuudessa ja hääjuhlissa kuvaaminen oli huomaamatonta ja kamera oli aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan tallentamassa juhliemme tunnelmaa. Juhlien jälkeen saimme kuvat nopeasti".
  Maria & Sampo
  Maria & Sampo
  - dokumentaarinen hääkuvaus
 • Mukava kuvaaja, paljon hyviä kuvausideoita! Sami teki meidän päivästämme entistä paremman!
  Marika & Pauli
  Marika & Pauli
  - dokumentaarinen hääkuvaus
 • "Sami on ammattitaitoisin ja ystävällisin kuvaaja kenen kanssa olen ollut tekemisissä. Sami kuvasi kansainväliset hääjuhlamme Hanasaaressa 1.7.2022, ja Samin kuville on sadellut kiitoksia monelta eri mantereelta. Raudanlujan ammattitaidon (asiantuntevuus, ehdotukset, kuvauskulmat, valaistus, kuvien käsittely jne) lisäksi Sami on erityisen ystävällinen kaveri, ja oli ilo alusta lähtien järjestellä asioita hänen kanssaan. Suuret kiitokset Sami, annamme kuusi tähteä viidestä!"
  Nonoka & Jaakko
  Nonoka & Jaakko
  - dokumentaarinen hääkuvaus

Olen myös häävalokuvaajat.fi -sivuston jäsen.