Häät

Hääkuvaus ympäri Suomea potreteista vihkimiseen ja hääjuhlaan tai koko päivän dokumentaariseen kuvaamiseen aamusta iltaan.

Hääpotretteja kuvatessa pyrin luomaan olosuhteet mahdollisimman rennoiksi ja kotoisiksi, jolloin hääpari on tilanteissa omana itsenään. Tällöin saadaan aidot hetket talteen ja niihin on mukava palata kuvien kautta vuosienkin päästä.

Vihkimistilaisuudessa ja hääjuhlassa olen mahdollisimman huomaamaton, jolloin kaikki spontaanit hetket tallentuu kun läsnäoloani ei aina huomata. Pidän huolta että kuvat otetaan parhaassa mahdollisessa valossa ja annan ohjausta aina tarpeen mukaan. Lue hääparien kokemuksista täältä >>

KUVAUSPAKETIT & HINNAT

Hääparien kokemuksia

Iita & Henri
Sami on huipputyyppi ja hänen kameransa edessä on helppo olla, vaikkei sitä kokisi kovin luontevaksi itselle. Kuvia saatiin todella paljon ja kaikki olivat enemmän kuin hyviä. Kiitos Sami päivämme ikuistamisesta!

Iita & Henri
- dokumentaarinen hääkuvaus
Eero & Teemu
Kiitos aivan valtavasti! Nämä olivat parempia kuin osaisimme odottaakaan. Kuvia katsoessa tuntuu siltä että voimme elää uudelleen meille tärkeän päivän ja uskon kuvien tuottavan paljon iloa vielä vuosien päästä.

Eero & Teemu
- dokumentaarinen hääkuvaus
Jonna & Antti
“Voin lämpimästi suositella Samia hääkuvaajaksi. Juhlapäivänä kaikki sujui kuten sovittiin ja Sami osasi lukea tilanteita olemalla aina siellä missä piti. Tuloksena saimme paljon ihania kuvamuistoja tärkeästä päivästämme.”

Jonna & Antti
- dokumentaarinen hääkuvaus
Tiia & Juha
Suuri suositus Samille joka tekee työnsä huolella ja suurella sydämellä.

Tiia & Juha
- hääpotretit & vihkiseremonia
Peppi & Antti
Paras mahdollinen kuvaaja ikuistamaan meidän tärkeää päivää! Yhteistyö sujui erinomaisesti. Kuvattavana oli helppoa sekä luonnollista olla. Kuvat ylitti odotuksemme ja Sami oli täysin napannut ajatuksemme siitä mitä niiltä toivoimme. Ehdottomasti suosittelemme!

Peppi & Antti
- hääpotretit & vihkiseremonia
Hanna & Joni
Sami oli todella ammattimainen valokuvaaja, joka välittyi paitsi kuvaushetkestä, myös kuvista! Kuvaaminen Samin kanssa oli rentoa ja luontevaa! Meille jäi muistoksi paljon ihania kuvia tärkeästä päivästämme!

Hanna & Joni
- hääpotretit & vihkiseremonia
Nina & Timo
"Erinomainen kokemus ensimmäisestä yhteydenotosta kuvien toimitukseen saakka. Kaikki sujui helposti ja joustavasti, ja pystyimme alusta saakka luottamaan siihen, että kuvaus hoituu sovitusti. Sami onnistui taitavasti taltioimaan juhlan tunnelman ja jokaisen pienenkin hauskan tapahtuman, ja kuvat olivat todella upeita"

Nina & Timo
- dokumentaarinen hääkuvaus
Eveliina & Jyri
"Valintaamme vaikutti vahvasti se, kuinka Sami oli jo tarjouksessaan ottanut hienosti huomioon kertomamme pohjatiedot ja tarjosi juuri sitä mitä toivoimme. Ammattitaito kuulsi koko ajan viesteissä läpi ja arvostamme suuresti näkemyksiä sopiviksi kuvauspaikoiksi. Samin kanssa oli helppoa pitää yhteyttä, viesteihin sai nopeasti vastauksen ja viime hetken muutoksiin reagoitiin hyvin. Itse kuvauspäivä oli erittäin onnistunut, kuvauksissa oli rento tunnelma ja jo paikan päällä saimme nähdä esimakua kuvista. Voin vain suositella Samia, hänen ammattitaitonsa ja intohimonsa valokuvausta kohtaan oli käsinkosketeltavaa".

Eveliina & Jyri
- hääpotretit
Iris & Riku
"Samin kanssa oli rentoa ja luontevaa toimia. Kuvaajana hän oli erittäin ammattitaitoinen ja tilannetajuinen, ja nämä ominaisuudet näkyvät rennon tunnelman luomisen lisäksi upeissa kuvissa, jotka meille jäi tärkeästä päivästämme muistoksi. Suuri kiitos Samille myös juhlia edeltävästä sekä juhlien jälkeisestä aktiivisesta viestinnästä - palvelun taso ylitti odotuksemme kaikin puolin!"

Iris & Riku
- dokumentaarinen hääkuvaus
Maria & Sampo
"Yhteydenpito oli sujuvaa ja asioista oli helppo sopia. Sami otti toiveemme hyvin huomioon ja valokuvista tuli meidän näköisiä. Potrettikuvauksessa Sami olemuksellaan sai luotua rennon tunnelman, ja oli helppoa olla kuvattavana. Todellinen potrettikuvien mestari!
 Vihkitilaisuudessa ja hääjuhlissa kuvaaminen oli huomaamatonta ja kamera oli aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan tallentamassa juhliemme tunnelmaa. Juhlien jälkeen saimme kuvat nopeasti".

Maria & Sampo
- dokumentaarinen hääkuvaus
Marika & Pauli
Mukava kuvaaja, paljon hyviä kuvausideoita! Sami teki meidän päivästämme entistä paremman!

Marika & Pauli
- dokumentaarinen hääkuvaus
Nonoka & Jaakko
"Sami on ammattitaitoisin ja ystävällisin kuvaaja kenen kanssa olen ollut tekemisissä. Sami kuvasi kansainväliset hääjuhlamme Hanasaaressa 1.7.2022, ja Samin kuville on sadellut kiitoksia monelta eri mantereelta. Raudanlujan ammattitaidon (asiantuntevuus, ehdotukset, kuvauskulmat, valaistus, kuvien käsittely jne) lisäksi Sami on erityisen ystävällinen kaveri, ja oli ilo alusta lähtien järjestellä asioita hänen kanssaan. Suuret kiitokset Sami, annamme kuusi tähteä viidestä!"

Nonoka & Jaakko
- dokumentaarinen hääkuvaus
Anna & Vili
★★★★★ Samin kanssa oli helppo ja luonteva toimia! Suosittelen muillekin.

Anna & Vili
- dokumentaarinen hääkuvaus
Tiina & Juhana
Hääkuvistamme tuli juuri sellaisia kuin olimme toivoneet. Kuvien laatu oli todella hyvä ja kuvia oli riittävästi. Sami osasi ohjata meitä potrettikuvissa ja hänellä oli ennakkoon mietittynä hyviä ideoita miten kuvissa kannattaa olla. Lopputulos oli oikein onnistunut niin potrettikuvissa kuin hääjuhlassa otetuissa kuvissakin. Myös vieraamme ovat kehuneet kuvia. Voimme lämpimästi suositella Samia kuvaajaksi. 🙂

Tiina & Juhana
- dokumentaarinen hääkuvaus

Olen myös häävalokuvaajat.fi -sivuston jäsen.